HVEM VI ER

Karlog-IT ApS blev stiftet i 2016 af Benjamin Karlog med et fast formål – Vi ønsker at optimere den daglige drift hos vores kunder. Gennem tiden har Karlog-IT ApS stået for flere spændende opgaver og projekter. Vi har udviklet special værktøjer, der har øget produktiviteten for vores kunder – Dette tillader vores kunder at fokusere deres tid optimalt og derved skabe en forøget værdi for deres virksomheder. Karlog-IT ApS blev stiftet i 2016 og i dag er vores team vokset til seks mand. Dette er udelukkende blevet muliggjort af vores kunder og den tillid de har lagt i os – som et team.

HVAD VI KAN

Hos Karlog-IT ApS tilbyder vi unikke og skræddersyede softwareløsninger til dig og din virksomhed. Vi tilbyder hosting løsninger iform af: Hjemmeside hosting, database hosting og meget mere. Vi har derudover også udviklet vores egne produkter og er blandt andet indehavere af den populære tøj og mode app Slyde.

VORES TEAM

BILLEDE PÅ VEJ

STILLING PÅ VEJ

BILLEDE PÅ VEJ

STILLING PÅ VEJ

BILLEDE PÅ VEJ

STILLING PÅ VEJ

BILLEDE PÅ VEJ

STILLING PÅ VEJ

KONTAKT OS OG FÅ EN SKÆRDDERSYET LØSNING

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker et uforpligtende tilbud med en løsning lavert af Karlog-it. Udfyld kontaktformularen med dit spørgsmål/forespørgsel og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.